Начин на доставка и плащане

Поръчките се обработват и изпращат всяка сряда със собствен куриер на Хранкооп и на този етап само в рамките на София.

При издаването на поръчките към куриера, ние ви изпращаме потвърждение по мейла с окончателната сума на вашата поръчка, след пакетирането на всички поръчани от вас продукти. Сумата в мейла е тази, която трябва да заплатите на куриера. Тя може да е различна от първоначалната ви поръчка, тъй като може да има недоставени продукти или различен грамаж на продуктите с нелегализирано тегло (сирене, кашкавал и др.)

В процеса на поръчване можете да изберете три възможни опции за доставка:
- получаване на място в офиса на Хранкооп;
- доставка до адрес;
- доставка до офис.

 

Получаване на място в офиса на Хранкооп

Офисът ни се намира на пазар Иван Вазов, ул. Балша 14. Можете да вземете поръчките си от там в сряда от 17 до 19 ч. Допълнително удобство се явява фактът, че по същото време провеждаме фермерски пазар точно пред офиса и имате възможност да напазарувате продукти, които по някаква причина не са били обявени в платформата.

 

Доставка до адрес

При всяка поръчка, платформата ви предлага възможност да посочите адрес за доставка, както и да изберете един двата периода за получаване:
- ранна доставка от 16 до 19 ч.
- късна доставка от 18 до 21 ч.

Доставката до адрес се извършва от наш куриер, на когото трябва да заплатите сумата, посочена в потвърждаващия мейл същия ден.

 

Доставка до офис

За по-голямо удобство за вас и колегите ви, ние се договаряме с фирмата, в която работите, за доставка до офиса ви. Попитайте в HR офиса дали фирмата ви има сключено споразумение с Хранкооп. Ако няма, говорете с колегите си и ако има поне 5-10 желаещи за такива доставки, пишете ни на co@hrankoop.com

Ако фирмата ви има споразумение за доставка до вашия офис, попитайте за вашия фирмен код. Този код трябва да въведете в полето “Фирмен код” при избора на начин на доставка във втората стъпка от вашата поръчка.

С всяка фирма и офис се споразумяваме за час и конкретно място за доставка в офиса - например стая за почивка или някоя зала, където наш куриер ще предава поръчаните продукти на всеки от вас лично.