Grown with Love

Местоположение: с. Ъглен

Казвам се Свилена Рачева, майка съм на 5 деца и от 10 години живея отново в България, като от завръщането си от САЩ до този момент живея извън града, в изключителна близост до Природата и Земята. През това време (освен с отглеждането на деца) съм се занимавала с екологично и устойчиво земеделие, била съм сертифициран био-производител на зеленчуци и плодове, за което притежавам и съответната акредитация и диплом. От 2009 до 2014 съм менажирала пермакултурна градина, която от 2012 г. градината се разшири за пазар на площ от 7 декара, пак от 2012 към нея създадохме и био-малинов масив от 28 декара. Бях една от първите сформирали (неформално) CSA (community supported agriculture), доставяйки кутии със зеленчуци директно от фермата до крайният им потребител- вас. Заедно с още двама, трима производители бяхме първите такива на придобилите в последствие изключителна популярност Фермерски пазари. От 2012 година насам съм и организатор и фасилитатор на детски лагери и занимални в градината и природата, посредством които съм успяла да предам на стотици деца своите възгледи за Природата и опазването й и да създам у тях чувство на принадлежност и любов към нея. 
Бидейки преди всичко майка, за мен е от изключителна важност семейството ми да има достъп до Чиста храна и да е в досег с Природата и Земята. Това е, което ни свързва и с повечето от вас.  Заради възможността да натрупам пряк опит от живота ми в Природата, съм превърнала този мой приоритет и в своя мисия и професия. От края на 2018 година, живея в село Ъглен и с гордост принадлежа към малка общност от няколко семейства, с център  Остава.ме.
Помагаме си когато и с каквото можем, свързва ни любовта към живота, децата и Земята. 
Тук създадохме градина, която нарекохме “Grown with Love” - “Отгледано с любов” с идеята чистата храна и досега с Природата и Земята, посредством нашата продукция и детските лагери, които организираме, да станат достъпни за вас и за вашите деца.

Продукти на "Grown with Love"

Бърза поръчка