SoGood Подправките на живота

Местоположение: гр. София

SoGood Подправките на живота са микс подправки по авторски рецепти на личен готвач Деси Славчева, които улесняват готвенето и пестят време, внасяйки нови вкусове и аромати в познати ястия. В резултат, хората, които ги ползват се чувстват по-уверени и мотивирани да готвят и измислят нови вкусни рецепти, с които да разнообразят готвенето и ежедневното меню у дома. Подправките на живота са насочени към заетите хора, към тези, които ценят вкусната и добре приготвена храна и към тези, които се стремят да се хранят разнообразно, но често страдат от липса на идеи, време за пазаруване и готвене, достъп до качествени продукти или са на ограничен хранителен режим. Това, което ги отличава от останалите подправки на пазара, са интересните и неочаквани комбинации, свежестта и качеството на суровините, възможността да се види съдържанието в прозрачния буркан.

Забавните им имена, като “Гергьовче”, “Пиги”, “Гурме”, “Петле”, “Наслука”, “Морско дъно“,“Градина“, “Ориент“, “Свежест“, “Соло“ и “Магия” загатват разнообразно предназначение (агнешко, свинско, телешко, пилешко, риба, морски дарове, зеленчуци, хумуси, салати, яйца, дори кейкове и десерти) и удивителен резултат!

SoGood by Desi Slavcheva е бранд създаден от личен готвач Деси Славчева. Тя работи със и за хората, които обичат вкусната и добре приготвена храна. Дългогодишният ѝ опит в организирането на тематични вечери и събития, както и пътешествията по цял свят, я вдъхновяват да създаде и изпробва комбинации от прецизно подбрани подправки, в точно определено съотношение, което балансира и отключва потенциала дори и на най-обикновения продукт или ястие. 

Какви са предимставата на нашите продукти?

- Не съдържат добавена сол, консерванти и подобрители.

- Използват се лесно, без да е необходимо да имате богат кулинарен опит.

- Всеки микс идва с рецепта, която да ви даде идея какво да сготвите с тях.

- Удобна и красива опаковка. 

Защо да изберете нашите продукти?

Защото всеки продукт е създаден и изпробван лично от нашия шеф готвач. Всеки един продукт идва в точна пропорция, която допълва и балансира вкуса на основните продукти от ястието, което приготвяте. 

Какви са вашите ползи, които ние можем да обещаем?

Използването на миксовете пестят време – една щипка подправка е напълно достатъчна да преобрази и придаде нов оттенък на всеки основен продукт. Може да приготвите вкусно ястие за кратко време с наличните продукти в хладилника, без да е необходимо да пазарувате допълнително. 

Щипката подходящо избрана подправка е онази част от вашето ястие, която ще разнообрази и обогати вкуса му, независимо от режима ви на хранене.

Продукти на "SoGood Подправките на живота"

Бърза поръчка