BeeCome Green

Местоположение: гр. София

Восъчните кърпи BeeCome Green предлагат екологично решение в ежедневното опаковане на хранителни продукти. Те са екологичната алтернатива на стреч фолиото и найлоновите пликчета във всяка кухня. Произведени са ръчно от изцяло натурални съставки - памучен плат, напоен с комбинация от восък от био ферма в Родопите, био масло от жожоба (Алтея органикс) и натурална дамарова смола. Импрегнираните с тези съставки кърпи са напълно здравословни и запазват храната свежа. Могат да се използват като "капачета" на посуда - от топлината на ръцете ви восъкът омеква, а благодарение на смолата кърпата прилепва плътно към съда. Могат да се използват и за директно опаковане на плодове, зеленчуци, хляб, сандвичи, свежи подправки, семена, ядки, сирена и домашни печива. Незаменим помощник при опаковането на домашна храна за път, за работа, за училище или за излет. Не се препоръчва да се използват за загъване единствено на цитрусови плодове, както и на сурово месо и риба.

Освен че са полезни и щадящи към природата, те внасят настроение в кухнята с разнообразните си весели десени. Чудесен и практичен подарък за всяко домакинство. Почистват се под течаща, хладка вода. Ако е необходимо, може да се използва мека гъба и препарат за съдове.

Кърпите са изцяло биоразградими. Средно се използват между 6 месеца и 1 година. След този период могат да бъдат освежени с восък или нарязани на дребно и компостирани.

Продукти на "BeeCome Green"

Бърза поръчка


1 бр.
17.00 лв.