Бесика

Местоположение: с. Бяга, Пазарджик

Ферма Бесика: малка ферма, намираща се в пазарджишка област. Парцелите са в близост до бесапарските ридове и Родопите - места, населявани от древното тракийско племе беси.

Отглеждаме: разнообразни видове зеленчуци, подправки и плодове. През тази година, ако природата е благосклонна, ще можем да предложим следните продукти:
 - зеленчуци: домати, пипер, краставици, лук, тиквички, грах, няколко вида салати, рукола, репички, ряпа, моркови, цвекло, пащърнак ...
 - плодове: ягоди, дини, пъпеши и няколко вида тикви (от следващата година ще има и сливи, череши, праскови, нектарини и круши)
 - подправки: магданоз, копър, босилек, вероятно и разни горски и полски билки :)

През следващите 2 години ще бъдем под наблюдението на сертифициращ орган, за да гарантираме документално, че нашите продукти са отгледани на слънце, без тежки и отровни химически препарати и торове. Калифорнийските червеи се грижат тора от съседна кравеферма да се превърне в биохумус, а водата за поливане идва от собственоръчно изкопан кладенец.

Във facebook може да ни откриете ето тук: https://www.facebook.com/FermaBessika

Всеки е добре дошъл на гости при нас, за съжаление ще трябва да си носи палатка, но от лятото ще има и малко помещенийце за нощувки!

Продукти на "Бесика"

Бърза поръчка
1 връзка
1.90 лв.