Черноморски улов

Местоположение: Варна

Създадохме „Черноморски улов“, защото вярваме, че е крайно време да приключим с повърхностните представи за нашата морска храна. А и за нашето море като цяло.

Но за да го направим, първо трябва да сменим гледната точка.

Защото Черно море е коренно различно, когато го гледаш не изпод чадъра на претъпкания плаж, а от палубата на рибарски кораб.

Защото черноморската храна не трябва да се свързва с препържена цаца в пластмасова тарелка. Нито пък с евтина, възкисела и пресолена риба с неясен произход.

Защото Черно море е пълно с изненади. Кулинарни, но и не само.

Защото, преди да го наречем “нашето море”, първо трябва да го опознаем истински.

Вярваме, че е време да влезем навътре в Черно море.

 

НАШИТЕ ЦЕЛИ:

- Знаем, че има начин рибарските общности да се развиват, без това да е за сметка на морето ни. Затова подкрепяме и работим с онези рибари, които спазват правилата и също като нас уважават морето.

- Ресурсите на нашето море са прекалено ценни, за да ги изхвърляме. Всяка част от тях може и трябва да бъде оползотворена.

- Пазим морето, като организираме и подкрепяме смислени инициативи, опазващи и развиващи Черно море.

 

Това са целите, които сме си поставили. Честно е да кажем, че все още не сме ги постигнали. Все пак, за да ги осъществим, ни трябва нещо повече от отдаденост и усилена работа. Ще ни е нужна и вашата подкрепа. Защото Черно море е нашето море. На всички.

Продукти на "Черноморски улов"

Бърза поръчка210 мл
14.50 лв.

210 мл
13.80 лв.