Черноморски улов

Местоположение: Варна

Създадохме „Черноморски улов“, защото вярваме, че е крайно време да приключим с повърхностните представи за нашата морска храна. А и за нашето море като цяло.

Но за да го направим, първо трябва да сменим гледната точка.

Защото Черно море е коренно различно, когато го гледаш не изпод чадъра на претъпкания плаж, а от палубата на рибарски кораб.

Защото черноморска храна не трябва да се свързва с препържена цаца в пластмасова тарелка. Нито пък с евтина, възкисела и пресолена риба с неясен произход.

Защото Черно море е пълно с изненади. Кулинарни, но и не само.

Защото, преди да го наречем “нашето море”, първо трябва да го опознаем истински.

Вярваме, че е време да влезем навътре в Черно море.

НАШИТЕ ЦЕЛИ:

- ЗНАЕМ, ЧЕ ИМА НАЧИН РИБАРСКИТЕ ОБЩНОСТИ ДА СЕ РАЗВИВАТ, БЕЗ ТОВА ДА Е ЗА СМЕТКА НА МОРЕТО НИ. ЗАТОВА ПОДКРЕПЯМЕ И РАБОТИМ С ОНЕЗИ РИБАРИ, КОИТО СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА И СЪЩО КАТО НАС УВАЖАВАТ МОРЕТО. 

- РЕСУРСИТЕ НА НАШЕТО МОРЕ СА ПРЕКАЛЕНО ЦЕННИ, ЗА ДА ГИ ИЗХВЪРЛЯМЕ. ВСЯКА ЧАСТ ОТ ТЯХ МОЖЕ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОПОЛЗОТВОРЕНА.

- ПАЗИМ МОРЕТО, КАТО ОРГАНИЗИРАМЕ И ПОДКРЕПЯМЕ СМИСЛЕНИ ИНИЦИАТИВИ, ОПАЗВАЩИ И РАЗВИВАЩИ ЧЕРНО МОРЕ.

ТОВА СА ЦЕЛИТЕ, КОИТО СМЕ СИ ПОСТАВИЛИ. ЧЕСТНО Е ДА КАЖЕМ, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ ГИ ПОСТИГНАЛИ. ВСЕ ПАК, ЗА ДА ГИ ОСЪЩЕСТВИМ, НИ ТРЯБВА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ОТДАДЕНОСТ И УСИЛЕНА РАБОТА. ЩЕ НИ Е НУЖНА И ВАШАТА ПОДКРЕПА. ЗАЩОТО ЧЕРНО МОРЕ Е НАШЕТО МОРЕ. НА ВСИЧКИ.

Продукти на "Черноморски улов"

Бърза поръчка
210 мл
12.80 лв.