Cherry Berry

Местоположение: с. Песнопой, Пловдив

Ние сме фамилна компания, основана от инженер - технолози с огромен опит в производството на ексклузивни вина и специализирани сокове. „Домейн Трифонов“ е познат на потребителите като бутиков производител на висок клас вина - резерви и премиум резерви, както и на специфични, и иновативни здравословни  продукти като медовина, био вино от арония, бъзо вино от черен бъзак и плодови вина - от малини и от череши. 

Нашата мисия е да създаваме висококачествени и полезни продукти – функционални сокове, които да помогнат на хората да се грижат за здравето си. Използваме даровете на природата, за да ви предложим техните полезни свойства под формата на суперсокове.

Нашите продукти са 100% органични NFC (не са от концентрат) сокове, които не съдържат добавки и подсладители. Пастьоризираме ги деликатно и ви ги доставяме в най-естественото им възможно състояние. Произвеждаме и се доверяваме на най-добрите производители на био череши и био арония в Бъглария.

Произвеждаме нашите сокове само от български плодове, използваме собствените си био градини и лозя, като добавяме към тях и плодовете от най-добрите производители в България. Ние сме изключително внимателни при селекцията на плодовете и не правим компромиси – само узрели и здрави плодове влизат в нашия сок. След като преминат през процес на почистване, измиване, контрол, селекция и студено пресоване, крайният продукт остава в натурално състояние – без разреждане с други сокове като ябълков, портокалов, сок от морков или други сокове, използвани за намаляване на себестойността. Ние правим само 100 % моноплодови здравословни сокове без добавки на захар, без консерванти или подсладители, без добавки на вода и оцветители. Всичките ни сокове са с голямо съдържание на антоциани, осигуряващи антооксидантните качества на тези продукти.

Продукти на "Cherry Berry"

Бърза поръчка
2 л
22.00 лв.

2 л
22.00 лв.