Pura vida

Местоположение: с. Аканджиево, Пазарджик

Здравейте, 
ние сме едно българско семейство, което живее в Ню Йорк и сме решили да участваме във възраждането на биоземеделието в България. В управлението на фермата ползваме помощта на родителите ни, защото не живеем в България през повечето време.
От 10 години работим в модната индустрия и сме обиколили почти целия свят. Качествената храна и здравословния начин на живот винаги са били приоритет за нас. В този дух бихме искали да възпитаме и децата си. 
Мотивацията ни да се занимаваме с биоземеделие е именно това, а и факта че България ни липсва, и страдаме като виждаме западналото земеделие. През годините имахме възможността да изучим и наблюдаваме различни методи на био и еко земеделие по света, и в момента прилагаме наученото развивайки нашата био ферма. Това е първата ни година и стремежа ни е целогодишно да произвеждаме богат асортимент от зеленчуци. 
Като за начало стартираме с лимец, салата, спанак и зелен лук. Имаме оранжерии и използваме само био тор от калифорнийски червеи, който купуваме от местен био производител. Против сме пръскането с био препарати и разчитаме на полезните насекоми, птици и растения да предпазват зеленчуците ни. От следващата пролет ще стартираме с повече от 20 асортимента, и ще подадем документи за да се сертифицираме като био производители.
Мечтаем повече хора в България да се ориентират към био храните.

Продукти на "Pura vida"

Бърза поръчка
100 г
4.00 лв.

1 връзка
2.50 лв.

1 връзка
2.50 лв.

1 връзка
5.00 лв.

1 връзка
2.00 лв.

1 бр.
3.00 лв.

1 кг
5.00 лв.

1 връзка
2.00 лв.