ЗП ЕТ Дионисий - Емил Димитров

Местоположение: гр. Варна

Земеделски производител съм под името З.П. „Дионисий-Е.Димитров” от повече от 10 години, а вече 5-та година съм преминал изцяло на биологично земеделие. Стопанисвам лозя в покрайнините на Варна, а отскоро и малка малинова градина. Планирал съм от моите лозя и чрез моята марка „REALITY”, да произвеждам и да представям само натурални и висококачествени продукти, които докосвайки крайния клиент, да оставят ясен и запомнящ се отпечатък у него, да го карат да се връща отново и отново с усмивка към Нас.

Фермерските пазари, панаири и мероприятията с директни продажби са ми любими, тъй като чрез тях получавам обратна връзка и усещам отношението на хората към това което правим. Приятен е прекият досег до клиента. Чрез дегустацията, виждаш широката сърдечна усмивка в очите на човека пред теб, споделил спонтанните си впечатления.

Воден от усета си, освен Традиционни био вина създадох и серия от ПЛОДОВИ Вина и продукти – Натурално Малиново, Натурално Черешово, Череша с Мерло и Малина с Мавруд, а вече и Арония с Мавруд. Общото при всички тях  е, че освен че са произведени изцяло от биосертифицирани суровини - плодове и грозде - са харесвани и търсени от хора с изтънчен вкус. Правят се в малки партиди, подготвени с много внимание и любов. Изключително подходящи като мил подарък, за споделяне с близки и скъпи хора или просто за един страхотен завършек на деня!

През годините съм имал възможност да бъда на ключови ръководни длъжности във едни от най-големите винарски предприятия. Нищо от това досега не е било така приятно, както усещането ми за развитие като малък производител на висококачествени бутикови серии вина. Това истински ме мотивира и ощастливява!

Емил Димитров

 

Продукти на "ЗП ЕТ Дионисий - Емил Димитров"

Бърза поръчка