ЗП Татяна Цанова

Местоположение: с. Опанец, Плевен

"Семейна Ябълкова градина Даръ" се намира в с. Опанец, общ. Плевен. Отглеждаме с огромна радост и  благословение нашите дечица – ябълковите дръвчета. Учим се на труд и любов към природата и здравето,  заедно с нашите две деца Йоан и Даниел. Вярваме, че труда краси човека, а всичко което е произведено с любов, дарява любов и здраве за  човека, който приема тези благодати с вяра и добро. Един такъв дар след вкусните плодове, които природата ни дарява е ябълковият елексир - оцет от тях. Най-важното за нас е да се борим с вредителите по ябълките по естествен начин, да не използваме хербициди, а естествено окосяване и да не торим с изкуствени торове. Това  е много важно условие за да се произведе ябълковия оцет със своите доказани лечебни свойства. Другото важно условие е, че  изполваме  ябълки – 100% , естествено ферментирали - без стабилизиране и допълнителни добавки, които да променят неговите свойства. Благодарим на всички доверили ни се приятели, които правят живота ни пълноценен, осмислен и Благословен!

 

Жив  ябълков оцет  – съдържа живи оцетно-кисели бактерии. Произведен от 3кг  ябълки – естествено концентрирано съдържание на много ценни витамини и минерали в лесна за усвояване от организма форма. 

 

Ползи: Пречиства кръвоносната система от токсини. При редовна употреба нормализира кръвно налягане, холестерол, ниско и високо тегло, аритмия. Извежда камъни от жлъчката и бъбреците, паразити; пречиства слузта в кръвоносните съдове; пречиства кристалите от тялото; при анемия, подагра, запек, кожни проблеми, стомашни киселини и мн. други. За всички доказани ползи препоръчваме  да потърсите и специализирана литература – например „Ябълковият оцет – чудодейно здравословно средство“ – Пол и Патриша Брег

 

 

Продукти на "ЗП Татяна Цанова"

Бърза поръчка
500 мл
10.00 лв.

314 мл
14.30 лв.

6.00 лв.

0.75 л
10.00 лв.