Обединени ферми

Местоположение: Стара Загора

ОБЕДИНЕНИ ФЕРМИ е търговската марка, обединяваща общо 5 производства за чиста и истинска храна: 4 животновъдни ферми в сърцето на Стара планина и Предбалкана, и 1 високотехнологична оранжерия за екологично зеленчукопроизводство в Стара Загора.

Отглеждаме нашите животни предимно пасищно – минимум 6 месеца в годината – в екологично чисти райони в четири ферми с принадлежащата към тях земя с площ от над 8 000 дка. Отглеждаме ги чрез специална селекция за поддържане на породата и родословието на животните.

Контролираме храната, с която ги храним – ливадно сено и концентрирани фуражи, произвеждайки я сами от местата, където ги отглеждаме, без да добавяме вещества, подпомагащи развитието и стимулиращи растежа им.

Избрахме да отглеждаме животни от признати чисти породи, създадени за конкретните ПРЕМИУМ продукти. Имаме биволи порода Българска Мурра за чисто месо и мляко, говеда от месодайните породи Абърдийн Ангъс, Лимузин и Галоуей, и месодайни овце от френската порода Мутон Шароле.

Създадохме и собствени малки цехове в Стара Загора, където обработваме сами месото и млякото, за да затворим цикъла на производство и да гарантираме на 100% качеството на предлаганите от нас продукти: прясно, 100% истинско българско месо и биволски млечни продукти.

Продукти на "Обединени ферми"

Бърза поръчка
580 г
11.50 лв.

600 г
22.00 лв.


190 г
11.40 лв.