Човешката библиотека

Местоположение: София

Човешката библиотека е доброволческа общност от читатели, писатели, редактори, коректори, преводачи, художници и други творчески деятели :)
„Човешката библиотека“ е поредица, която мечтае да събере между кориците си топли текстове, без да се бои от различия в жанрове и теми. Всяка от избраните книги таи силата да ни направи по-чувстващи, по-копнеещи и способни да видим света през очите на другия. Всяка ненатрапчиво ни насърчава да откриваме и сбъдваме онова, за което мечтаем, да бъдем по-волни и безстрашни в самото мечтаене. И когато затворим последната страница, да сме станали по-топли – вътре в нас, към околните хора, към целия свят: да сме станали по-човечни.  

Началото бе сложено с издаването на „Последният еднорог“ на Питър Бийгъл през декември 2006-а. Сред нас са и човеците, съюзили сили в издаването на алманаха за съзидателна фантастична литература „ФантAstika“. Подкрепяме и най-младите автори - ученици по света и у нас и колективно творящия младежки клуб „Светлнини сред сенките“ от Казанлък. 

Повечето от нашите книги са и в хартиен, и в електронен вариант. Електронните се разпространяват без защити и всеки може да си поиска за четене.
За нас е важно да пестим дървета, затова се стараем да ползваме рециклиран офсет, когато е наличен.
Като алтернатива участваме в залесявания.

Повече информация за нашите книги и дейности можете да откриете на сайта https://choveshkata.net.

Книгите ви очакват! ^_^

Продукти на "Човешката библиотека"

Бърза поръчка


1 бр.
30.00 лв.

1 бр.
8.33 лв.

1 бр.
17.00 лв.

1 бр.
23.00 лв.

1 бр.
9.00 лв.

1 бр.
16.00 лв.


1 бр.
11.00 лв.