In the flow - specialty coffee

Местоположение: София

✦Кои сме ние?

Ние сме Михаела и Димитър. Живели сме в Берлин, Германия повече от 16 години. През юни 2022 г. се върнахме в България, защото българските корени ни повикаха много силно. Освен от партньорството в живота, ние сме обединени и от любовта към доброто кафе и цялостното кафе-преживяване. Изключително сме повлияни от прекараните години в мегаполиса Берлин, от срещата и работата ни с хора от различни култури и разбирания. От нашето заведение за специално кафе в Берлин се научихме да работим с клиенти с високи изисквания и да поддържаме фокус върху качеството на продуктите и доброто обслужване на клиентите.

 

Някои ключови думи, които ни описват:

✦Фокус върху качеството на нашите продукти

✦Гъвкави решения

✦Коректност

✦Природосъобразни депозитни решения

 

✦Защо нашето кафе е специално?

 • Фермерско кафе от малки ферми и колективи в Колумбия

 • Органично отглеждане на нашето кафе

 • Директна търговия с фермерите

 • Печем зеленото кафе в София всяка седмица или през седмица

 • Само Single Origin и Single Farm кафе

 • 100% Арабика

 • Имплементиране на депозитна система за чаши за многократно ползване и депозитни кутии за насипно кафе


 

✦Какво прави нашето специално кафе специално?

 • Вместо да се фокусираме само върху кафето като продукт, ние се фокусираме върху страхотно кафе с истинска история, от органичен произход, закупено директно от малък кооператив. Така вие - нашите клиенти - знаете какво пиете!

 • За да можем да поддържаме това арoматно изкушение достъпно за всички, поддържаме ниски разходи. Ние доставяме директно от малки ферми, нямаме излишни маркетингови разходи и печем при поискване.

 • Всичко това има една цел - положително въздействие върху живота на любителите на кафето, производителите на кафе и планетата.

 • Ние работим директно с хората, които произвеждат нашите кафета. Например с производителката Милдред Нибълс от Сиера Невада де Санта Марта в Северна Колумбия.

 

✦Залагаме на устойчиви решения:

Използването на органично кафе има силно въздействие върху въглеродния отпечатък на нашите продукти. В сравнение с конвенционално произведените кафета, органичното кафе има 31,3% по-нисък отпечатък. Например ние вече купуваме 7% от нашето кафе като натурално обработено, а не измито. Тези термини се отнасят до обработката след прибиране на реколтата на кафеените черешки. Измитият процес използва 145 л. вода на килограм кафе, а естественият процес – 0 л.

Освен това въведохме депозитна система за пренасяне и съхраняване на нашето спешълти кафе, като целта ни е да продаваме основната част от него насипно в депозитни кутии. За да намалим използването на чашки за еднократна употреба, спряхме се на висококачествени пластмасови за многократна употреба, произведени в Германия.

Продукти на "In the flow - specialty coffee"

Бърза поръчка
250 г
24.00 лв.

250 г
31.00 лв.

250 г
24.00 лв.

250 г
21.00 лв.